Pszichiátria a Korda Klinikán

Mindannyiunk életében adódhat olyan helyzet, amikor az addig bevált problémamegoldó módszerek valamiért mégsem működnek.
Úgy érezhetjük, nem haladunk egyről a kettőre, a problémák időről-időre, egymáshoz hasonló szituációkban megnehezítik a mindennapjainkat, és a családdal vagy a barátokkal történt sokszori, hosszú megbeszélések sem nyújtanak már megnyugtató megoldást.
Előfordulhat azonban az is, hogy minden rendben az életünkkel, képesek vagyunk alkalmazkodni a rohanó hétköznapok tempójához, megtaláltuk a képességeinknek megfelelő munkát, az elvárásoknak megfelelő szerepeket vállalni tudjuk, alkotunk, szeretünk, élvezzük az életet, mégis egy kicsivel több pluszt szeretnénk.
Krízisben érezhetjük magunkat akkor is, amikor úgy gondoljuk, hogy a kialakult helyzet jóval meghaladja a képességeinket ahhoz, hogy azon saját erőnkből legyünk túl – lehet ez válás, közeli családtag vagy munkahely elvesztése, de akár gyermekvállalás és a költözés is.
Szakszerű segítséghez fordulni nem azt jelenti, hogy gyengék vagyunk, inkább azt, hogy nem áltatjuk magunkat tovább és készen állunk egy olyan stratégiára, ami megkönnyítheti, vagy legalább megváltoztathatja az addigra már nem jól működő módszereket.

A kezelésekről

Leírás hamarosan

Leírás hamarosan

Leírás hamarosan

Leírás hamarosan

Dr. Szemerédi István - Üzemorvos és pszichiáter

Dr. Szemerédi István

Pszichiáter

crosschevron-down
HU