Dr. Réfi Dominika - csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermek-tüdőgyógyász

Dr. Réfi Dominika

Gyermek pulmonológus

A Korda Klinika legújabb szakrendelésén újszülött kortól 18 éves korig Dr. Réfi Dominika tapasztalt csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermek-tüdőgyógyász szakorvos munkatársunk várja a Pácienseinket.

Gyermek-tüdőgyógyászat terén Dr. Réfi Dominika kiemelkedő szakértőnek számít. A gyermekorvos és tüdőgyógyász szakorvosként hivatását a gyermekek egészségének megőrzése és a légzőrendszeri problémák kezelése iránti elkötelezettséggel végzi.

Dr. Réfi Dominika fontosnak tartja a megelőzést a légzőszervi egészség fenntartását, az egészséges életmódot.

Kközvetlen és kedves személyiségének köszönhetően Dr. Réfi Dominik gyorsan olyan kapcsolat alakít ki, amely lehetővé teszi, hogy a kis betegek és szüleik bátran kérdezhessenek a betegségről, problémáikról, kétségeikről.

A gyermekgyógyászatban és tüdőgyógyászatban eltöltött évei során számos esettel találkozott, és mindig a leginnovatívabb és legmegfelelőbb kezelési módszerekkel állt elő. Emellett figyelmet szentel a gyermek és szülő közötti kommunikációnak, hiszen ez kulcsfontosságú a gyógyulási folyamat során.

Dr. Réfi Dominika szakértelme és elkötelezettsége a gyermekek egészségének terén garantálja, hogy a szülők biztonságban érezhetik magukat, tudván, hogy gyermekük a legjobb kezekben van, ha tüdőproblémákkal vagy más légzőrendszeri kihívásokkal küzd.

Mikor érdemes Dr. Réfi Dominika gyermek-tüdőgyógyászhoz fordulni?

  • Kisgyermekkorban az elhúzódó köhögés okoz elsősorban diagnosztikai problémát, melynek hátterében fertőzések, asztma, reflux állhatnak.
  • Nagyobb gyermekeknél a leggyakrabban előforduló betegségek az asztma és a szénanátha.

Ne halogassa, kérjen minél hamarabb időpontot szakrendelésünkre, ha nem szűnő köhögést, sípoló légzést, nehézlégzést tapasztal.

Életpálya

Szakértelem az Ön egészsége szolgálatában

2014

SZTE Általános Orvostudományi Kar - általános orvos diploma

2019

CSMEK Hódmezővásárhely-Makó csecsemő- és gyermekosztály, SZTE Gyermekgyógyászati Klinika - csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga

2022

SZTE Gyermekgyógyászati Klinika Pulmonológia osztály, Tüdőgyógyintézet Törökbálint - gyermekpulmonológia ráépített szakvizsga

Árlista

Első vizsgálat

22.000

Ft

Kontroll vizsgálat

1 hónapon belül

12.000

Ft

Kontroll vizsgálat

6 hónapon belül

18.000

Ft

Légzésfunkció vizsgálat

10.000

Ft

Inhalativ bőrteszt

15.000

Ft

Az árak tájékoztató jellegűek.

Foglalja le időpontját!

Időpont foglalás illusztrációs fotó
Kezeléseinken, előzetes időpontfoglalás után tudjuk fogadni. Az Önnek megfelelő időpontot az alább megjelölt időpontok között, telefonon foglalhatja le.

Időpontfoglalás telefonon

crosschevron-down
HU