Dr. Kuti Annamária - Neurológus

Dr. Kuti Annamária

Neurológus

Üdvözlöljük Dr. Kuti Annamária neurológus oldalán!

Dr. Kuti Annamária, aki mélyreható tudással és emberközpontú hozzáállással várja Önt, az elmúlt évek alatt széleskörű tapasztalatra tett szert a neurológia területén. Legyen szó fejfájás- és egyéb fájdalom szindrómak, gyulladásos és neurodegeneratív betegségek, epilepsia, illetve stroke-ellátás es prevenció, vagy a mozgásszervi rendszer zavarairól, Dr. Kuti Annamária azon dolgozik, hogy Ön a lehető legteljesebb körű ellátásban részesüljön.

Bárhol is járjon a neurológiai kórkép útján, legyen az a diagnózis felállításának kezdeti szakasza, vagy egy hosszabb terápiai folyamat, Dr. Kuti Annamária doktornő mindig szem előtt tartja az egyéni szükségleteket és a legújabb orvosi irányelveket, hogy a lehető legjobb eredményt érje el az Ön gyógyulásában.

A klinikánkon számos, a pontos diagnózis felállításához szükséges diagnosztikai eszköz rendelkezésre áll, melyekkel pontosan és gyorsan azonosíthatóak a neurológiai problémák. Dr. Kuti Annamária hisz abban, hogy az orvostudomány mellett az empátia és a türelem ugyanolyan fontos részei a gyógyításnak.

Szeretettel várjuk Önt egy előzetes konzultációra, ahol személyesen beszélhetjük meg egészségügyi állapotát és a kezelési lehetőségeket.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Életpálya

Szakértelem az Ön egészsége szolgálatában

2012 - 2018

SZTE Általános Orvostudományi Kar

2017

Mentőtiszt III. képzés Elméleti és gyakorlati képzésen való részvétel

2018-2023

SZAKK Neurológiai Klinika Neurológus rezidens

2023

Sikeres neurológus szakvizsga

2023

SZAKK Neurológiai Klinika Klinikai szakorvos

2024

Korda Klinika, Neurológus szakrendelés

Árlista

Neurológia szakvizsgálat

25.000

Ft

Kontroll neurológia szakvizsgálat 6 hónapon belül

20.000

Ft

Receptírás már kezelt beteg részére vizsgálat nélkül

5.000

Ft

Az árak tájékoztató jellegűek.

Foglalja le időpontját!

Időpont foglalás illusztrációs fotó
Kezeléseinken, előzetes időpontfoglalás után tudjuk fogadni. Az Önnek megfelelő időpontot az alább megjelölt időpontok között, telefonon foglalhatja le.

Időpontfoglalás telefonon

crosschevron-down
HU